Posts from This Journal “еда” Tag
-
И про водку
Вот спорно. Например, с бывшим мужем кумы на охоте пил только водку. Остальное не шло. К борщу можно водку (хотя лучше перцовку) или зубровку. С ухой…
-
Легенда
Загущувати борща мене навчили в Запоріжжі -- треба відварити картоплю в мундирі і потім потерти в борщ десь під кінець приготування. Приблизно у…
-
Книги по кулінарії
Як на мене, найкраща з тих, що я читав, є James Beard's Theory & Practice of Good Cooking…
-
Спагєтті агліо, оліо е яєцціо є сироцціо
Купився на рекляму. Типу SPAGHETTI AGLIO, OLIO E PEPERONCINO смачно. Нє, ну смачно, але не фонтан. А от якщо потерти сир гр 50, додати 2-3 яйця,…
-
Окономіякі
Прочитав старого щоденника... Цьго дня в 201- неважливо якого року ми шлялись по набережній, захотіли їсти. Почули аромат піцци і пішли нюхати. Це…
-
Вечеря
Тут якась мода нездорова -- викладати BBQ. Ну не бібікю але нічо так... Треба: - 200-250 г твердого жирного сиру - банка кукурудзи - 3-4 яйця - 3…
-
Дома жор
Учім англійскій дома, вмєстє с паном Гжегожем! https://www.youtube.com/watch?v=8lQCbaIK2PI
-
Ужын
…
-
Обдурити мозок
Дитина зафігачила ще "мазило студента". Я коли пішов з дому, а це був ще совок, то крім навчання були підробітки та дівчата, іноді не одна…
Journal information