Grzegorz (grzegorz) wrote,
Grzegorz
grzegorz

І ще про українців

В продовження теми Больше всего люди жрут в сентябре.

Ruslana Radchuk:
Якщо в українця є щось красиве, то він завше може зробити з нього щось корисне, або, в крайньому випадку, поживне. І з'їсти. З салом.
От взяти, приміром, букета. Його можна обкарнати, розтерти з цукром, приварити з лимоном і розлити по банкам. Буде на зиму. Чого добру пропадать.
Увага! Троянди треба брати дамаських, бурбонових сортів або центифолію. Це такий садовий вінтаж, дуже ароматні, повні і рясні. Білу основу пелюсток обрізати - вона гірчить. В сироп додавати або лимонну кислоту, або вичавити лимон. Пелюстки можна або розтирати в кашу, або приварювати в сиропі цілими. Питання смаку.
Я взяла консервуючий цукор з пектином 1:1. Краще 1:2. І да, жоден букет в процесі приготування не постраждав. Це акт вандалізму на дачі.
Пінку зняти і облизувати з ложечки, відчепіривши мізинця. Томно закотивши очі, дати місце на кухні чоловіку, який в гумових рукавичках і противогазі прийшов рубати аджику. З красивих перців і часнику.

https://www.facebook.com/ruslana.radchuk/posts/10155646986042438
Tags: еда
Subscribe
promo grzegorz january 1, 2016 21:38 2
Buy for 50 tokens
место для пиара и все такое :)
  • Post a new comment

    Error

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 1 comment