- Наприклад було "блюдо Портоса", яке подавала "гаспажа Кокнар". За ціною менше 5 баксів. Все за Дюма.
- Або ще "рибна пательня". Треба замовляти, бо там 4 різних риби тушаться окремо а потім поєднуються в екстазі на замизганій пательні, зі свіжими і смаженими овочами і червоним (sic!) вином. Та, доречі, свічки в тому ресторанчику були виключно воскові.
- Чи пиріжкова якась, де пиріжків не було, але чебуреки були смачні. І ще стакан жирного бульону з половиною яйця і дрібними морквинами
А потім якось Львів повністю переміг інші міста...
Власне я про що... Не дивно що устриці почали в Херсоні вирощувати.
Originally posted by
http://uprom.info/news/agro/v-ukrayini-vidkrilasya-persha-ustrichna-ferma
Житель Херсонської області Андрій Пигулевский 10 років займався ІT-бізнесом, а потім відкрив першу в Україні устричну ферму.
Передає Національний промисловий портал, з посиланням на Agronews.org
Історія ферми «Устриці Скіфії» бере початок у 2014 році, коли Андрій розпрощався зі сферою IT і вирішив зайнятися тим, чим на той момент в нашій країні не займався ніхто – устричним бізнесом.
Підприємець довгий час вивчав ринок і з’ясував, що ніша порожня. У той же час майбутній фермер зробив для себе важливе відкриття: виявилося, що в XIX столітті Україна була великим експортером устриць, якого знали в усьому світі, а це означало, що вирощувати делікатес в наших широтах можна і, при тому, досить успішно.
Устриці Скіфії співпрацюють з Академією Наук України, яка на базі фермерського комплексу проводить наукові дослідження і дослідження.
Вирощуються устриці на березі Чорного моря в екологічно чистому місці Херсонської області, в безпосередній близькості від Чорноморського біосферного Заповідника, що охороняється ЮНЕСКО.
Зараз Андрій Пигулевский вирощує до 40 тонн устриць в рік. Його «вихованців» можна назвати «екстрімалами» – вони витримують нетипові для устриць температури.
Житель Херсонської області Андрій Пигулевский 10 років займався ІT-бізнесом, а потім відкрив першу в Україні устричну ферму.
Передає Національний промисловий портал, з посиланням на Agronews.org
Історія ферми «Устриці Скіфії» бере початок у 2014 році, коли Андрій розпрощався зі сферою IT і вирішив зайнятися тим, чим на той момент в нашій країні не займався ніхто – устричним бізнесом.
Підприємець довгий час вивчав ринок і з’ясував, що ніша порожня. У той же час майбутній фермер зробив для себе важливе відкриття: виявилося, що в XIX столітті Україна була великим експортером устриць, якого знали в усьому світі, а це означало, що вирощувати делікатес в наших широтах можна і, при тому, досить успішно.
Устриці Скіфії співпрацюють з Академією Наук України, яка на базі фермерського комплексу проводить наукові дослідження і дослідження.
Вирощуються устриці на березі Чорного моря в екологічно чистому місці Херсонської області, в безпосередній близькості від Чорноморського біосферного Заповідника, що охороняється ЮНЕСКО.
Зараз Андрій Пигулевский вирощує до 40 тонн устриць в рік. Його «вихованців» можна назвати «екстрімалами» – вони витримують нетипові для устриць температури.
Journal information